Kortlopende Cursussen

Vormingen en cursussen

Begeleiding en therapie kunnen geven via het beeld, de kleur en de vorm zal een belangrijk gegeven zijn in de toekomst. Mensen redeneren in cirkeltjes en komen niet meer bij hun echte innerlijke zielewereld uit. Men kent wel feiten van zichzelf maar toch lukt het niet om bepaalde transformaties te ondergaan. De taal van de ziel uit zich in beelden, kleur, vorm.....In dit gebied werken geeft dan ook een ander resultaat, een en laat ons een proces dieper ervaren. 

Iets kunstzinnig transformeren betekent dan ook jezelf innerlijk transformeren vanuit een diepere laag dan vanuit je denken. Er wordt gewerkt in het onbewuste deel van de mens, onze ziel, ons geestelijk wezen. Dit wordt terug gezond gemaakt zodat je meer en meer je eigen uniek zijn, je ziel kan beleven en je eigen weg kan vinden. Maw je wordt terug vrij! 

In ieder mens leven beelden, zijn er kleuren en vragen vormen om tot werkelijkheid te komen. Ieder mens heeft een schatkamer in zich die vraagt om werkelijkheid te worden in dit leven. 

Onze cursussen en vormingen bieden, naast onze opleiding tot kunstzinnig therapeut, de mogelijkheid tot zelfontplooiing binnen de eigen ontwikkeling, maar dienen eveneens als een aanvulling binnen je beroep als hulpverlener en bieden de mogelijkheid de kunst als middel in te zetten. 


De cursussen en vormingen worden aangeboden op 10 dagen verspreid over het schooljaar. 

Zij worden aangeboden in Berchem (Antwerpen), op loopafstand van het station en/of in Aalst (Oost-Vlaanderen).

Het aantal deelnemers per cursus bedraagt 6 tot 10 of 12 personen. 

 

Inschrijvingen en voorwaarden

Inschrijvingen gebeuren direct bij de lesgever. 

Het totale cursusgeld per vorming bedraagt 600,00 EUR en dient voor aanvang van de cursus gestort te worden. 

Een voorschot na inschrijving geeft het recht op een plaats in de cursus.

Men verbindt zich bij inschrijving voor het gehele schooljaar. 

Kunt u onverwachts niet deelnemen aan de cursus waar u al voor ingeschreven was, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Zo kunnen we aan iemand anders nog een kans geven om in te schrijven. Annulatie kan enkel schriftelijk via e-mail bij de lesgever en is tot 4 weken voor aanvang van de cursus kosteloos, daarna moeten administratieve kosten gerekend worden. 

Bij het beëindiging van het volgen van een cursus kan de betalingsverplichting niet beëindigd worden. Er zijn geen terugbetalingen van reeds betaalde cursusgelden mogelijk. 

Wordt de cursus vroegtijdig beëindigd door de lesgever dan worden de cursusgelden voor de niet gegeven lesdagen terugbetaald. 

Bij te weinig inschrijvingen wordt het reeds betaald cursusgeld teruggestort.

 

 

OPENDEURMOMENT - ZONDAG 9 SEPTEMBER 2018  -> Zie Kalender