Algemeen

Opleidingen, vormingen en cursussen

Begeleiding en therapie kunnen geven via het beeld, de kleur en de vorm zal een belangrijk gegeven zijn in de toekomst. Mensen redeneren in cirkeltjes en komen niet meer bij hun echte innerlijke zielewereld uit. Men kent wel feiten van zichzelf maar toch lukt het niet om bepaalde transformaties te ondergaan. De taal van de ziel uit zich in beelden, kleur, vorm ... In dit gebied werken geeft dan ook een ander resultaat, een en laat ons een proces dieper ervaren. 

Iets kunstzinnig transformeren betekent dan ook jezelf innerlijk transformeren vanuit een diepere laag dan vanuit je denken. Er wordt gewerkt in het onbewuste deel van de mens, onze ziel, ons geestelijk wezen. Dit wordt terug gezond gemaakt zodat je meer en meer je eigen uniek zijn, je ziel kan beleven en je eigen weg kan vinden. M.a.w. je wordt terug vrij! 

In ieder mens leven beelden, zijn er kleuren en vragen vormen om tot werkelijkheid te komen. Ieder mens heeft een schatkamer in zich die vraagt om werkelijkheid te worden in dit leven. 

Onze cursussen en vormingen bieden, naast onze opleiding tot kunstzinnig therapeut, de mogelijkheid tot zelfontplooiing binnen de eigen ontwikkeling, maar dienen eveneens als een aanvulling binnen je beroep als hulpverlener en bieden de mogelijkheid de kunst als middel in te zetten.

Nieuwe opleidingen en cursussen zullen aangeboden worden in 2020.